dagvoorzitterWillem Alkema

Willem Alkema

Willem Alkema is TV presentator van verschillende programma’s bij RTVOost. Wekelijks presenteert hij de talkshow EDNED daarnaast onderzocht hij onlangs het nachtleven in de regio.

Offerte aanvragen

Landelijke omroepen kloppen bij hem aan voor brainstormsessies (VARA) of voor het uitzenden van zijn documentaire: Coming Back For More (NPS) waarin hij er als eerste in slaagde de legendarische popster Sly Stone terug te vinden.

Naast zijn TV werkzaamheden staat Willem in het theater, zijn voorstelling Not The Dr. Phil Show zorgde voor landelijke beroering door de opmerkelijke practical jokes/stunts waarbij bijvoorbeeld met een oranje tank Duitsland werd binnengevallen. Sinds jaar en dag is Willem het gezicht van het Bevrijdingsfestival Overijssel.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding.

Diverse bedrijven en instellingen maken gebruik van zijn diensten als dagvoorzitter of gespreksleider. Daarbij wel of geen gebruik makend van de mogelijkheden om op maat gemaakte filmpjes en bedrijfsreportages in te zetten.Een creatieve duizendpoot die in no time de vraag van de klant weet te verstaan waarbij humor de toegevoegde waarde is.

Boek Willem Alkema

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Willem Alkema. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Willem Alkema

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief