dagvoorzitterWalter Vermeer

Walter Vermeer

Een spreker, dagvoorzitter, talkshowhost, vlogger, trainer of trouwambtenaar nodig? Ik ben Walter Vermeer, 45 jaar, gelukkig getrouwd met Chantal Vermeer en samen zijn wij de trotse ouders van zoon Dorus en dochter Lola. Al ruim 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en actief als presentator, dagvoorzitter, talkshowhost en trainer.

Offerte aanvragen

Eindeloze mogelijkheden

Ik mag mij gelukkig prijzen met het feit dat ik mensen kan raken met het spreken in het openbaar en het (re)presenteren van bedrijven en instellingen. Bedrijven als de Rabobank, Willem II, ING, PostNL, Mediq, De Mediamarkt, Ford, Opel, Juridisch loket, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Algemene Onderwijsbond, Nivea, GVT, Fabory en Prise d’eau mag ik met trots tot mijn klantenkring rekenen.

Sinds enige tijd ben ik ook actief als vlogger waarmee ik betaalbare videocontent produceer. Daarnaast heb ik onlangs van een lang gekoesterde droom werkelijkheid gemaak door als trouwambtenaar aan de slag te gaan. Geen standaard praatje maar een trouwceremonie leiden waarin ik het liefdesverhaal van het bruidspaar toelicht met veel energie, humor, interactie, een lach en een traan. Neem een kijkje op mijn website om te kijken wat ik voor jou, jouw bedrijf, bruiloft, evenement of show kan betekenen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kan ik je helpen?

Jouw verhaal

Hoe breng ik jouw boodschap over de buhne? Het begint allemaal met een gedetailleerde voorbereiding. Goed luisteren en de juiste vragen stellen. Ik ben altijd op zoek naar de essentie van jouw verhaal. Waar draait het nou echt om, wat is de onderliggende laag? Dat zijn de zaken die ertoe doen om jouw verhaal te kunnen delen met anderen en om het publiek op de juiste manier te raken. Met oprechte belangstelling en door mezelf dienstbaar op te stellen in mijn hele denken en doen stel ik alles in het werk om een event tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Mijn verhaal

Net zoals dat mijn opdrachtgevers een verhaal willen vertellen, heb ik ook mijn eigen verhaal. In de vorm van workshops, masterclasses en trainingen deel ik mijn kennis en ervaring met anderen. Ook geef ik lezingen over communicatie op de werkvloer en zelfvertrouwen. Ik weet als geen ander hoe het is om grenzen te overschrijden. Graag deel ik mijn persoonlijke verhaal, met de juist hoeveelheid humor, om mensen te inspireren en te motiveren alles uit het leven te halen.

Boek Walter Vermeer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Walter Vermeer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Walter Vermeer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief