dagvoorzitterVictor Bonke

Victor Bonke

Victor Bonke is één van de zeer weinige specialisten op het gebied van ‘koude acquisitie’, oftewel de telefoon pakken en een prospect bellen die je nog helemaal niet kent.

Offerte aanvragen

Voor menigeen is dit zogenaamde ‘koud bellen’ een ware nachtmerrie. Victor is in staat om dit weerbarstige onderwerp op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier aan deelnemers van zijn lezingen en workshops over te dragen. Na afloop willen deelnemers er direct mee aan de slag

Koude acquisitie blijkt voor veel commerciële mensen een lastig en vervelend onderwerp, dat ze het liefst blijven uitstellen. Veroorzaakt door een natuurlijke weerstand en vaak zelfs ‘angst’ om onbekenden te bellen. Het werven van nieuwe klanten is echter een noodzakelijke activiteit voor elke organisatie die wil groeien en bloeien, zowel voor startende onder nemingen als voor ‘gevestigde’ bedrijven. 

Koude acquisitie kan, als onderdeel van de totale acquisitie mix, een zeer effectieve en kostenefficiënte manier zijn, mits goed toegepast.

Het aanbod van Victor Bonke bestaat uit presentaties, lezingen en trainingen (zowel open als in-company) over effectieve koude acquisitie en over LinkedIn als acquisitietool. Doelgroepen voor wie mijn lezingen relevant zijn, zijn zowel ervaren verkopers, startende ondernemingen, ZZP’ers als grotere organisaties in het B2B-segment.

Acquisitator staat er als titel op zijn visitekaartje, en hij is in staat om de wereld van (koude) acquisitie en acquisitie met behulp van LinkedIn op een zeer onderhoudende, informatieve en interactieve wijze te onthullen. Victor Bonke’s presentaties en trainingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar zelf bellen, zorgen voor effectievere acquisitie en meer plezier in het bellen van nieuwe klanten.

Boek Victor Bonke

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Victor Bonke. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Victor Bonke

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief