dagvoorzitterTony Neef

Tony Neef

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical Miss Saigon. Daarvoor was hij te zien in Jeans en Evita en vervolgens speelde hij rollen waaronder Billy Flynn in Chicago, architect Thomas Andrews in Titanic, DJ Monty in Saturday Night Fever en Jean Valjean in Les Miserables. En recentelijk in Crazy Shopping The Musical. Voor de rol van Oscar in Sweet Charity werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

Offerte aanvragen

Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich ook op z’n gemak. Hij schitterde in het veelgeprezen Telkens Weer het Dorp, een hommage aan de tekstdichter Friso Wiegersma. In 2006 oogstte Tony veel lof in de voorstelling Purper 100, een vooruitblik, samen met Jos Brink, Erik Brey, Frans Mulder en Corry Brokken.

Liedjesteksten van Tony zijn o.a. te horen op cd’s van Ruth Jacott, Wolter Kroes, Antje Monteiro en Willeke Alberti.En natuurlijk op het platina Album “Jij Bent Zo” van Jeroen van der Boom. De single “Jij bent zo” bereikte de eerste plaats in de Belgische en in de Nederlandse hitlijsten en was in beide landen goed voor goud.

Zijn stem hoor je intussen in ontelbare animatiefilms -en series w.o. 
Harry Potter, Hercules, Shrek 2 & 3, What ’s With Andy, de Tofu’s, 
Hannah Montana en Igor.

Ook als solo-artiest wordt regelmatig een beroep op Tony gedaan. Dat doet hij met orkestband, maar ook heel graag met (harmonie) orkesten of met zijn schlagertrio Heidi & die Heino’s

Boek Tony Neef

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tony Neef. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Tony Neef

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief