dagvoorzitterTim Hofman

Tim Hofman

Door zijn reportages voor TimTV en de furore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar, viel hij binnen BNN op en besluiten zij dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma ’24/7′ aan te stellen. Voor dit programma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist.

Offerte aanvragen

Na ’24/7′ maakte Tim het programma ‘FC Gay’ dat gaat over homoseksualiteit en voetbal. Ook was Hofman verslaggever bij het Glazen Huis, waar hij regelmatig korte nieuwsrubrieken versloeg tijdens de Serious Requist Update.
Het is 1 januari 2011 als Tim Hofman wordt toegelaten tot de BNN University. Na afronding van deze succesvolle periode krijgt Tim een baan als presentator/programmamaker aangeboden door 101TV, die hij met open armen ontving. Hier kwam het even scherpe als absurde ‘TimTV’ tot leven. Een reportage programma met diepgang om te lachen.

“Onze generatie heeft veel macht in handen.” Dat legde tv-presentator Tim Hofman uit bij Morad & Shay. Hij zet zich actief in om jongeren aan het stemmen te krijgen op 15 maart 2017. Tim neemt ze namelijk mee naar de Tweede Kamer om de confrontatie aan te gaan met verschillende politici. Ook rijdt hij met de ‘stembus’ naar verschillende scholen door het hele land, om de partijpunten te verduidelijken en jongeren te helpen bij hun stemkeuze.

“Zijn werk als tekstschrijver, dagvoorzitter en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor die vanzelf een lach op je gezicht tovert.”

Boek Tim Hofman

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tim Hofman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Tim Hofman

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief