dagvoorzitterSusan Smit

Susan Smit

HP/De Tijd noemde haar ‘een fenomeen in wording. Ze is meer dan een heks. Eerder een geestelijk baken in hectische, goddeloze tijden’. De Telegraaf schreef dat ze ‘een brug slaat tussen spiritualiteit en sensualiteit, tussen hekserij en hoge hakken, tussen kruidenthee en Ebay’.

Offerte aanvragen

Smit vindt in haar werk en haar leven een combinatie tussen spiritualiteit en literatuur. Ze schrijft net zo makkelijk over lachtherapieën als over literaire personages, ze is romanschrijfster, literair recensent en presentator.

Vier jaar besprak Smit elke week boeken in het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ze presenteerde het boekenprogramma Uitgelezen. Tegenwoordig schrijft ze columns in Happinez, JFK en BOEK, interviewt ze schrijvers voor De TV-Show en recenseert ze boeken in diverse tijdschriften. In april verscheen haar verhalenbundel ‘Zoals jij bemint’.

“Met de historische roman Vloed kreeg ze lovende kritieken en brak ze door naar het grote publiek.”

Susan Smit (1974) is schrijfster van non-fictieboeken over persoonlijke groei en romans. Susan werkte tien jaar als fotomodel in binnen- en buitenland. Ze studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype, waarna Wijze vrouwen uitkwam, gevolgd door haar debuutroman Elena’s vlucht en andere bestsellers.

Boek Susan Smit

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Susan Smit. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Susan Smit

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief