dagvoorzitterStefan Stasse

Stefan Stasse

Stasse is radiopresentator van Theater van het Sentiment en Goudmijn.

Offerte aanvragen

Ook op televisie is Stefan Stasse regelmatig te zien. In 2006 is hij, samen met Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Derk Bolt, Anita Witzier en Karin de Groot, een van de gezichten in het KRO-programma Nederland Te Koop. In 2010 start hij, samen met Karin de Groot, de televisie-versie van Goudmijn. Vanaf februari 2011 geeft Stefan acte de presence als rekenmeester in het programma KRO De Rekenkamer (N3).

In 1986 werd Stefan programmamaker bij de jeugdafdeling van de KRO. Hij deed de regie van de hoorspelreeks ’Heksennest’ en was vervolgens betrokken bij een fikse reeks radioprogramma’s als redacteur en/of presentator. Tevens was hij chef amusement radio. Op tv presenteerde Stefan samen met Hansje Bunschoten drie seizoenen de televisiereeks ’Ik hou van jou’ , ’De held van…’ acteerde in de NPS comedy serie ’FIT’ een de Knorr Commercial en de hoofdrol in de VPRO televisiefilm ’Burgers en reizigers’.

In 2007 won het KRO-radioprogramma Theater van het Sentiment, waarvoor Stefan Stassen en Marc Stakenburg de presentatie verzorgen,
de Gouden RadioRing.

Verder verzorgt Stefan de voice-over voor diverse KRO-tv-programma’s, waaronder ’Memories’, ’Spoorloos’, RKK’s ’Kruispunt’ en ’Theater van het sentiment-tv’. Bovendien acteert hij in diverse jeugdfilms en was hij de bedenker van de KRO jeugdserie ’Valkennest’, waar hij ook in acteerde.

Programma’s:

KRO De Rekenkamer
Nederland Te Koop
KRO’s Goudmijn
KRO’s Theater van het Sentiment

Bron: KRO
Fotograaf: Wim Kluwer

Boek Stefan Stasse

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stefan Stasse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Stefan Stasse

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief