dagvoorzitterSmadar

Smadar

Smadar presenteert op haar eigen unieke manier tijdens vergaderingen, bijeenkomsten, congressen of anderszins. Met scherp inzicht en humor weet ze steeds weer het juiste evenwicht te vinden!

Offerte aanvragen

Zij maakt voor u een op maat gesneden, origineel programma. Volledig geïmproviseerd of gescript. Samen met haar pianist die mikt op de gevoelige snaar van het publiek legt Smadar alles onder een muzikale loep waardoor een uitvergrootte werkelijkheid ontstaat met herkenning en humor.

Wat gaat het worden voor uw bedrijf? Een uniek programma…. dat is zeker. Smadar kletst niet alleen maar prettig zo’n dag aan elkaar als host / moderator / dagvoorzitter maar maakt gebruik van andere talenten. Zo is daar onder andere het improcabaret. Op basis van interactie en input uit het publiek gaat ze aan de slag.

“Ook in diverse toneelproducties schittert Smadar en zij maakt zelfs een zijstap richting Cabaret met de groepen Niet Schieten en Creme Fraiche.”

Tijdens de studie psychologie komt ze erachter dat je hart volgen toch wel het belangrijkste is. Nadat Smadar in 1995 haar toneelopleiding afrondt, speelt ze aansluitend de hoofdrol in een familiemusical van Ivo de Wijs en Joop Stokkermans. Daar blijft het niet bij: ze speelt in kleine en grote musicals, van Anatevka tot Mama Mia van de Griezelbus tot Jungleboek. Tweemaal genomineerd voor de Musical Awards.

Boek Smadar

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Smadar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Smadar

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief