dagvoorzitterSjors Frohlich

Sjors Frohlich

Na een lange noodgedwongen pauze wegens serieuze stemproblemen is de voormalig Nederlandse radio- en televisiepresentator bij de NCRV weer helemaal terug.

Offerte aanvragen

De adequate, accurate en snel denkende presentator, interviewer en dagvoorzitter Sjors Fröhlich is via Persona Grata beschikbaar voor uw congres, symposium, debat of andere gelegenheid

Hij was sinds 1982 werkzaam bij de NCRV, waar hij debuteerde met het jongerenradioprogramma Tussenuur. Op Radio 3 maakte bij samen met Peter Plaisier een aantal jaren het populaire radioprogramma The Magic Friends. Vanaf 1996 is Fröhlich meer actief op journalistiek terrein.

Fröhlich sleepte diverse prijzen in de wacht.

Zo ontving hij 3 Marconi-Awards voor Stand.nl, Cappuccino en als Beste Programmamaker. In maart 2003 werd in Cannes de Milia ITV-award uitgereikt voor Stand.nl, vanwege het interactieve karakter van het programma. Een maand later was dat ook de reden voor de Gouden Spinaward, toegekend door de reclame-wereld.

Hij presenteerde diverse programma’s, waaronder Langs de Lijn op Radio 1 en Cappuccino op Radio 2. Die laatste programma’s lopen nog steeds, evenals het opinieprogramma Stand.NL. Vanaf 1997 is Sors Fröhlich ook regelmatig op televisie te zien als presentator, onder meer in een TV-versie van Stand.nl. Vanaf september 2006 presenteerde hij, afwisselend met Ghislaine Plag, het programma MM-Magazine op Radio 1, en Stand.cafe op Radio 1.

Boek Sjors Frohlich

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sjors Frohlich. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Sjors Frohlich

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief