dagvoorzitterSigrid van der Hoeven

Sigrid van der Hoeven

Sigrid van der Hoeven is internetconsultant, gespecialiseerd in social media. Zij adviseert en begeleidt ondernemers in de toepassing van social media en online tools in hun bedrijf. Dit kan zijn in het gebruiken van online netwerken ter profilering, maar ook het gebruiken van al die handige webapplicaties om slimmer te werken.

Offerte aanvragen

Sigrid is te boeken in de rol van spreker, dagvoorzitter, gespreksleider of panellid en spreekt over onder meer de volgende onderwerpen: LinkedIn, Twitter, location based networking, online netwerken, personal branding, social media, webcare / online reputatiemanagement, effectief werken met de iPad, crowdfunding, WordPress en bloggen.

Sigrid geeft lezingen op congressen en netwerkbijeenkomsten, geeft incompany trainingen bij uiteenlopende bedrijven en organisaties, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en treedt regelmatig op als dagvoorzitter.
Online netwerken, personal branding en slimmer werken zijn dingen waar Sigrid professionals graag in op weg helpt.

Sigrid is medeoprichter en partner van The Next Women NL, en Female Business Heroes.

Ze is partner in Starters Academie, waar ze als docent van de Praktische Opleiding Internetondernemer de cursisten (doorgaans vanuit een uitkeringssituatie en met een fysieke of geestelijke beperking) traint en begeleidt zodat zij hun eigen internetonderneming kunnen voeren. Naast haar werk op internetgebied is Sigrid als vrijwilliger actief betrokken bij meerdere netwerkorganisaties en stichtingen, onder meer als commissielid bij de Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs en als bestuurslid bij de Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen.

Hoewel ze door het hele land reist voor haar lezingen en trainingen, voelt ze zich het meest verbonden met Amersfoort en de regio Utrecht. Als geboren en getogen Amersfoortse is ze een echte “keientrekker”.

Boek Sigrid van der Hoeven

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sigrid van der Hoeven. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Sigrid van der Hoeven

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief