dagvoorzitterSerge Vinkenvleugel

Serge Vinkenvleugel

Het moet goed en met kwaliteit, anders doet hij het niet. Dat is het motto van Serge Vinkenvleugel. Journalist, radio,- en tv-maker, presentator en gespreksleider pur sang. In de studio, live of op locatie.

Offerte aanvragen

Tal van opdrachtgevers maakten de afgelopen tien jaar gebruik van zijn ervaring om grote projecten te presenteren, lastige kwesties met stakeholders te bespreken of discussies over toekomstig beleid op te starten. Daar waar het over gaat maakt hij zich eigen met als doel discussie te structureren en te verhelderen, gesprekspartners samen op weg te helpen of een eindproduct stijlvol te presenteren.

Serge is veelvuldig ingezet als gastheer/presentator op entertainment en muziek-evenementen.Serge Vinkenvleugel werkt vanaf 1998 voor RTV Drenthe en presenteert zowel op radio als televisie Drenthe Actueel. Maakt reportages voor het nieuws, het achtergrond-programma Drents Diep en speciale uitzendingen. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de jarenlange successerie De Trektocht waarvan hij jarenlang één van de vaste gezichten was. Ervaring in de entertainment-sector deed hij op als muziekpresentator bij o.a. RTV Drenthe, RTL radio en presentator van popfestivals.

Serge is al sinds zijn 14e bezig met journalistiek en media en leerde het vak van oude rotten bij o.a Avro’s Radiojournaal, RTL Radio/RTL Nieuws, Radio West en Radio Rijnmond.

Boek Serge Vinkenvleugel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Serge Vinkenvleugel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Serge Vinkenvleugel

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief