dagvoorzitterSabine Uitslag

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag is voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA, en werkte oa voor het wetenschappelijk instituut van deze partij. In het bijzonder waar het gaat om thema’s die de zorg betreffen, is Sabine bij uitstek de meest geschikte dagvoorzitter of gespreksleider.

Offerte aanvragen

Zij is een specialiste met visie op dit onderwerp.
Voor haar carrière als Kamerlid was haar opleiding al gericht op de zorg in Nederland. Zij studeerde gezondheidswetenschappen, management gezondheidszorg, top class bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als parlementariër hield ze zich onder meer bezig met het jeugd- en gezinsbeleid.
Sabine is beschikbaar als dagvoorzitter en spreker met name zorg en/of gezondheidszorg het thema is.

Geweldig om te zien dat je gewoon meedeed als het kon en Hands-on en tegelijk zeer makkelijk meebewegend in het ‘event’ dat ontstond.
Een genoegen om met je samen te werken vandaag. Verder wil ik graag teruggeven dat ik vind dat je ons symposium – wat bovendien ontaarde in een “feest” – op voortreffelijke wijze hebt voorgezeten. Let’s connect!
samenleven.
Innoveren gaat niet alleen om het resultaat, het eindproduct. Innovatie gaat ook over de weg daarnaar toe, het proces.

“Cabaretier Jörgen Raymann en voormalig Tweede Kamerlid Sabine Uitslag worden de twee vaste teamcaptains in het nieuwe wekelijkse debatprogramma Arena van de EO op Nederland 2.”

Vanaf woensdag 5 februari gaan ze onder leiding van Tijs van den Brink het debat met elkaar aan over actuele onderwerpen, kondigde de omroep woensdag aan. “Ik zei meteen ‘ja’, want het lijkt mij fijn en leuk om scherp te debatteren, maar met wederzijds respect!”, zegt Jörgen. Sabine: “Wat mij aanspreekt in Arena is dat dit programma de kijker prikkelt en uitdaagt een eigen mening te vormen over een maatschappelijk onderwerp dat iedereen aanspreekt.”
Jörgen en Sabine voeren wekelijks een team van betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken aan. Ze helpen hun teamleden hun standpunt zo goed mogelijk naar voren te brengen en het debat met hun tegenstanders.

Ja Sabine was top! Heeft echt de dag gemaakt.
Sven de Boer -Stipter – 19 maart congres: Administratieve lastenverlichting in de praktijk!

Boek Sabine Uitslag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sabine Uitslag. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Sabine Uitslag

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief