dagvoorzitterRob Janssen

Rob Janssen

In welke situaties moet u deze man vooral niet vragen om dagvoorzitter te zijn? Als u een jaarcongres organiseert “omdat dat nou eenmaal elk jaar gebeurt”. Als u een bijeenkomst heeft tussen partijen die –nog- niet klaar zijn voor harde afspraken. Als u meer waarde hecht aan de sprekers op uw meeting dan aan uw publiek. Als u liever ‘een aardige’ bijeenkomst heeft dan ‘een spraakmakende sessie’.

Offerte aanvragen

In alle andere gevallen heeft u aan Rob een loyale partner. Iemand die zich aan uw doel committeert als was het zijn eigen doel. Punctueel in afspraken en gedegen in de voorbereiding. Met uiteindelijk maar één target:
Het publiek moet geïnspireerd weggaan met een goed gevoel

Dagvoorzitter én sprekerscoach:
Sprekerscoaching is een oplossing om er voor te zorgen dat sprekers de basics onder de knie hebben. En de valkuilen van teveel en te drukke sheets weten te vermijden. Een succesvolle meeting wordt bepaald door de kwaliteit van de sprekers en toch zien nogal wat sprekers met de rug naar de zaal bulletpoints oplezen.

Geen budget voor dure sprekers?

Zorg dan voor een dagvoorzitter die ook het niveau van uw sprekers middels sprekerscoaching ondersteunt. Natuurlijk worden met een of twee sessies sprekerscoaching uw sprekers niet ineens keynotes. Dat vereist meer voorbereiding en oefening, maar u kunt er op deze manier wel gerust op zijn dat ze alle do’s en don’ts kennen en hun verhaal op een correcte manier over het voetlicht brengen.

Hoe ziet Sprekerscoaching er uit?
Mogelijkheden zijn:
– individuele sprekerscoaching. Op afspraak worden een of meerdere sessies ingepland
– sprekerscoaching in groepsverband. De sprekers van een congres komen een dag of dagdeel bij elkaar. Zodoende leren ze elkaar ook kennen en zal de cohesie op het podium ook beter zijn. Presentaties kunnen dan meteen naadloos op elkaar afgestemd worden
– Videoconferencing. Niet altijd zijn sprekers in staat om fysiek bij elkaar te komen. Middels videoconferencing of webinar is sprekerscoaching dan on-line te doen.
In alle gevallen krijgt u met een beperkte investering een fors resultaat.
Vermijd het risico dat u veel tijd, geld en energie in een bijeenkomst heeft gestoken, dat in rook opgaat wanneer uw sprekers beginnersfouten maken. Het gebeurt met regelmatig, terwijl het met sprekerscoaching op een eenvoudige manier vermeden kan worden.

Boek Rob Janssen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Janssen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Rob Janssen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief