dagvoorzitterRita Spijker

Rita Spijker

Rita Spijker wordt het best getypeerd als een ervaren, innemende en verbindende gastvrouw, dagvoorzitter of presentatrice.

Offerte aanvragen

Zij studeerde in 1984 af aan de hogeschool Leeuwarden als docent drama. Na enkele jaren lesgeven verruilde ze de klas voor overheid en bedrijfsleven en werden managers haar leerlingen. Tot 1999 was ze werkzaam als communicatie- en NLP trainer, personal- en teamcoach, en ontwikkelde ze opleidingstrajecten voor leidinggevenden.

Vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer in Groningen werkzaam in verschillende rollen en sectoren:

Als actrice en conductor (spelleider) bij voorstellingen ‘ZAALVOLVERHAAL’ van ‘Theater Rob Heiligers’: interactief improvisatietheater waarbij waargebeurde verhalen, verteld door het aanwezige publiek, (10 tot 500 mensen) ter plekke ‘teruggespeeld’ worden. Bijzondere, verbindende, educatieve en inspirerende bijeenkomsten voor organisaties, bedrijven en overheden. Of bij afscheidsbijeenkomsten, jubilea en familiefeesten. Als actrice in rollenspel en entre-acts en als spreekster bij uitvaarten.

Bestseller: Rita Spijker is een veelgelezen auteur van drie romans: ‘Kreukherstellend’ ‘Tussen zussen’ en ‘Hemelkind’ en de verhalenbundel ‘De liefste moeder die ik ooit ken’.

Vanaf 9 februari 2012 is haar nieuwe roman “Ver van mij” verkrijgbaar in alle boekhandels.

Rita geeft workshops creatief schrijven en lezingen over haar boeken en het schrijverschap.

Boek Rita Spijker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rita Spijker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Rita Spijker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief