dagvoorzitterRichard Lamb

Richard Lamb

Futuroloog, trendwatcher en ICT/E-commerce expert Richard Lamb is al jarenlang één van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Een sympathieke spreker met bijzonder veel kennis van zaken waar hij in het Engels net zo makkelijk over spreekt als in het Nederland. Lamb is één van de topsprekers in Nederland.

Offerte aanvragen

De lezingen van Richard Lamb als trendwatcher worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en een hoge mate van interactie met de zaal. Hij laat zijn publiek graag aan de hand van toekomstscenario’s zien welke impact technologie heeft op het dagelijks leven. Richard levert als trendwatcher toekomstvisies op bestelling voor bedrijven, brancheorganisaties, overheidsinstellingen en businessclubs. Dit in de vorm van lezingen, Strategische In-House Brainstorm Sessies en schriftelijk advies. Door zijn achtergrond, informatica, bedrijfskunde en elektronica, is Richard in staat om trends en toekomstvisies te vertalen in succesvolle pragmatische concepten. Niet voor niets wordt hij regelmatig betrokken bij het opzetten van innovatieve projecten bij zowel de overheid als het bedrijfsleven.

Richard de ICT, Internet & E-commerce expert
Richard Lamb is topadviseur op het gebied van de Nieuwe Economie en gespecialiseerd in E-commerce en ICT. Richard was Founding Member van The Council for Internet Commerce die zich bezig hield met The Standard for Internet Commerce. Hij verzorgt als gastdocent E-commerce colleges bij verschillende Hogescholen en Universiteiten.
Richard verleende ook medewerking aan uitzendingen van o.a. NOVA, 2 Vandaag, Teleac, Radar, Tijd voor Twee en Radio Online. Daarnaast is hij een ervaren columnist.
In het verlengde van zijn boek ‘E-commerce.nl ~ Succesvol Elektronisch Zakendoen’ heeft Richard een gelijknamige lezing ontwikkeld. Deze presentatie wordt ook regelmatig gebruikt als leidraad tijdens Strategische In-House Brainstorm Sessies. Daarbij komt onder andere de ‘E-commerce Businessmodellen Piramide’ van Lamb aan de orde.

Richard de Trendwatcher;
“Ontwikkel uw eigen toekomstvisie!”

Richard de Dagvoorzitter & Discussieleider
Als ervaren en inspirerend dagvoorzitter laat Richard Lamb snel een informele sfeer ontstaan, in zowel grote als kleinere zalen. Zijn vaardigheden als discussieleider deed hij op als radiopresentator bij de AVRO en de NOS. Opvallend is zijn gedegen inhoudelijke voorbereiding en zijn ontspannen uitstraling als dagvoorzitter & discussieleider. Hij is bijzonder geschikt voor congressen, perspresentaties, klant/relatiedagen en personeelsbijeenkomsten. Richard neemt ook regelmatig zitting in een vakjury, bijvoorbeeld de Broos van Erp prijs, de High Profile Internet Award en de Thuiswinkel Award.

Mogelijkheden:

Lezing standaard (actueel) als trendwatcher
Lezing-op-maat (actueel) als trendwatcher
Key-note speech tijdens een congres
Dagvoorzitterschap & Discussie
Dagvoorzitterschap in het Engels
Duo dagvoorzitterschap samen met zijn vrouw Lieke Lamb
ToekomstTafel™ – lezing & brainstorm
InnovatieTafel™ – lezing & brainstorm
BigBrainstorm™ – TO DO Methode
Persconferenties & Productpresentaties
Brainstorm & Boardroom sessie
Strategic / Corporate / Personal Coaching

Boek Richard Lamb

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Richard Lamb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Richard Lamb

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief