dagvoorzitterReinier van den Berg

Reinier van den Berg

Reinier kennen we van RTL 4 waarvoor hij al vanaf de start 1989, het weer presenteert. Hij is een Nederlands meteoroloog en werkzaam bij weerinstituut Meteo Consult. Aan de Universiteit van Wageningen specialiseerde hij zich in luchtverontreiniging wat zich vertaalde in een specialist in klimaatverandering.

Offerte aanvragen

Mijn hart is groen
Hij benadrukt in zijn publicaties en lezingen het belang van duurzaamheid. Reinier is zeer actief op Social Media en deelt met grote regelmaat interessante en nuttige wetenswaardigheden over weer, klimaat en duurzaamheid.

Bomen over bomen Reinier is ambassadeur van Light for the World en van Trees for All.

“In zijn lezingen gebruikt hij adembenemende beelden van de (smeltende) ijskap op Groenland, waarheen hij expedities organiseert.”

Jager
Verschillende malen al organiseerde Reinier succesvolle tornadojacht en in de Midwest van Amerika, in de zogeheten Tornado Alley.

Reinier van de Berg
Meteoroloog, weerman, presentator, gastspreker, dagvoorzitter, klimaatverandering, duurzaamheid, Meteo Consult, auteur, christen en expedities

Boek Reinier van den Berg

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Reinier van den Berg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Reinier van den Berg

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief