dagvoorzitterPauline van Antwerpen

Pauline van Antwerpen

1001 gezichten!

Trendwatcher, evolutionair bioloog, Vlaamse lesbo, cultuurhistorica, zangeres en non. Normaal gesproken zou dat leiden tot de diagnose: Meervoudige persoonlijkheidsstoornis.

Offerte aanvragen

Zo niet bij Pauline van Antwerpen, die als cabaretière en fakespeecher het bedrijfsleven heeft veroverd.
Best knap eigenlijk dat ze nog geen BN’er is, gezien het feit dat ze er alle kwaliteiten voor bezit. Dat is echter ook uit eigenbelang, want het zou haar werk als verborgen spreker goed als onmogelijk maken! Vaak is zij zó geloofwaardig dat het publiek na afloop nauwelijks wil geloven dat hun gastspreker enkel een fake creatie van Pauline was!

Veel opdrachtgevers vragen haar als spreker op bedrijfsevenementen. Ze brengt daar geheel op maat gemaakt, hun belangrijke issues op verrassende wijze en humoristisch voor het voetlicht. Verandertrajecten, bijvoorbeeld, worden een makkie als je ernaar kijkt vanuit het perspectief van miljoenen jaren evolutie.

“Van Antwerpen weet op een creatieve manier precaire en/of interne aangelegenheden begrijpelijk en inzichtelijk te maken.”

De kwantumtheorie, een hot en actueel onderwerp, is zelfs voor deskundigen nog een mysterie. Toch is Pauline erin geslaagd met zelfbedachte, hedendaagse metaforen een tipje van de sluier op te lichten. Een ‘collega’, (ofwel ‘echte’) wetenschapper: ‘Jij lijkt wel een soort tovenaar’.

Na een speech van Pauline heb je gegarandeerd een andere kijk op de zaak. Behalve dat haar verhalen vermakelijk zijn en een moment van ontspanning teweegbrengen, dienen ze uiteindelijk dus ook een dieper doel. 

Boek Pauline van Antwerpen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Pauline van Antwerpen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Pauline van Antwerpen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief