dagvoorzitterPaula Patricio

Paula Patricio

Paula´s veelzijdigheid heeft direct te maken met haar zeer brede belangstelling. Nieuws en actualiteiten hebben haar dagelijkse aandacht.

Offerte aanvragen

Een waaier aan verschillende onderwerpen als nieuws, kunst, cultuur, gezondheidszorg, politiek, financiële markten zijn zaken waar in zij uitstekend de weg weet.

Tijdens haar studie Franse Taal- en Letterkunde aan de UvA kwam zij in aanraking met de media. Paula heeft vele radio-en tv programma´s gepresenteerd voor o.a de VARA, NOS, KRO. Voor Teleac en RVU presenteerde zij programma’s met een educatieve invalshoek.

Inzetbaar als: dagvoorzitter – discussieleider – debatleider- presentator- spreker
talen: Nederlands, Engels, Frans en Portugees.

Naast presentatie heeft Paula ook jarenlang als redacteur en verslaggever gewerkt. De journalistieke loopbaan van Paula Patricio begon bij de Vara, waarna zij zich al snel ontwikkelde tot een all-round programmamaker waar zij ook actief was als redacteur en verslaggever.

Voor het bedrijfsleven en overheid is zij een veelgevraagd als voorzitter /presentator.
Paula vindt het prettig om al in en vroeg stadium bij het proces te worden betrokken, om mee te kunnen denken over de vormgeving en invulling van Uw evenement.

Boek Paula Patricio

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paula Patricio. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Paula Patricio

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief