dagvoorzitterPaul van Liempt

Paul van Liempt

Presentator Paul van Liempt presenteert een eigen talkshow bij de nieuwe televisiezender RTL Z. Iedere avond wordt het praatprogramma onder leiding van Van Liempt live uitgezonden van 21.30 tot 22.30 uur op de kanalen 11 (KPN) en 12 (Ziggo).

Offerte aanvragen
Paul van Liempt presenteerde tot voor kort elke werkdag tussen 09.30 en 12.00 het nieuws- en achtergrondprogramma ‘BNR Paul van Liempt’ op BNR Nieuwsradio. Hij maakte eerder programma’s bij de Vara (Punch) de VPRO (De Avonden) en het station TalkRadio aan de Vondelstraat in Amsterdam. Op RTL 4 leidde hij de discussie na het Carrédebat op 4 september 2012.

Voor Het Parool en het Financieele Dagblad schrijft hij grote interviews voor de zaterdagkranten, over media, economie, politiek en sport. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Net als in zijn radioprogramma, waarvoor hij diverse keren genomineerd werd, is hij op veel fronten inzetbaar. Hij leidde discussies over vastgoed en pensioenen, zat mediacongressen voor, leidde expertmeetings over duurzaamheid en was voorzitter tijdens congressen over het bankwezen.

Hij is inzetbaar als dagvoorzitter, discussieleider en als spreker over zijn vak.

Voor kranten en tijdschriften berichtte hij vaak over New York. Voor BNR versloeg hij de val van Balkenende II en maakte hij programma’s vanaf de milieutop in Kopenhagen, tijdens de opening van het EU voorzitterschap van Polen, de EK voorbeschouwing in Kiev, het EK Voetbal in Oostenrijk en Zwitserland en de Olympische Spelen in Londen.
Hij schreef vijf boeken: ‘Over Televisie’, gesprekken met makers en leidinggevenden ; ‘Een goed stel’, over voetbalcommentatoren; ‘De geschiedenis van de Miljonair Fair’, over luxury life; ‘De Nederlandse droom’, over onderwijs; ‘Bye bye Babyboomers’, afscheid van een generatie.

Aan de hand van sprekende voorbeelden geeft hij antwoord op vragen als: Hoe heeft de journalistiek zich de afgelopen jaren ontwikkeld? Wat is off the record informatie? Wat zijn de spelregels voor een goed interview? Wat is journalistieke onafhankelijkheid?

Boek Paul van Liempt

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul van Liempt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Paul van Liempt

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief