dagvoorzitterOscar Brug

Oscar Brug

Hoe boeit u een zaal vol met technici, software specialisten, IT specialisten, en elektrotechnici? Als Ingenieur en 2-voudig Nederlands Kampioen Speechen, spreekt Oscar de juiste taal: “Zolang je geen connectie hebt met je publiek, kun je eigenlijk niets bereiken.”

Offerte aanvragen

Als werktuigbouwkundig Ingenieur studeert Oscar in 1998 af aan de Universiteit Twente. In zijn technische loopbaan werkt hij samen met de vele specialisten in hightech omgevingen (o.a. ASML) in binnen- en buitenland.
Tijdens zijn verblijf in Singapore leert Oscar krachtige technieken van effectieve communicatie (NLP).

Als dagvoorzitter verbindt Oscar het publiek met het onderwerp & elkaar. Luchtig, Interactief met technisch gevoel. Wat is de doelstelling van uw seminar en hoe maken we het event memorabel? Hoe zorgen we voor verrassing, hoe geven we meer dan belooft. Met de juiste dosis creativiteit en humor borgen we samen het succes van de bijeenkomst.

Als spreker verzorgt Oscar een heerlijk interactief intermezzo over de Plakfactor in Presentaties.

Hoe wordt de standaard presentatie een beleving? Met een glasheldere call-to-action die blijft plakken. Kennis van NLP, Powerposes, TEDex technieken, het komt allemaal aan de orde. Uiteraard op ‘p(l)akkende’ wijze!

Boek Oscar Brug

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Oscar Brug. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Oscar Brug

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief