dagvoorzitterOdile Rasch

Odile Rasch

Odile staat garant voor energieke evenementen en bijeenkomsten. Ze is lichtvoetig en zorgt daarmee voor ontspanning bij deelnemers en de opdrachtgever. Zij investeert ruim in de voorbereiding van elke opdracht en verdiept zich in de doelstelling van het evenement of de bijeenkomst.

Offerte aanvragen

Noord Holland is de provincie waar zij is geboren en Schoorl is haar woonplaats. Zij studeerde International Business in Alkmaar. Als raadslid voor de gemeente Bergen is zij goed op de hoogte van wat er speelt op gemeentelijk niveau en hoe politieke discussies en debatten verlopen. Zij organiseert met regelmaat Energiecafés om overheden, bedrijven en inwoners op één spoor te zetten voor de ontwikkeling van duurzame energie.

Odile gelooft in de kracht van samenwerking en participatie. Of het nu gaat om een gemeente die haar inwoners wil betrekken bij nieuw beleid of om mensen en bedrijven die gezamenlijk initiatieven willen ontwikkelen. Als dagvoorzitter en discussieleider heeft zij een scherp oog voor alle deelnemers en zorgt er voor dat iedereen aan bod komt. Want, zo stelt ze: samen bereik je meer.

Odile is inzetbaar als Presentator – Dagvoorzitter – Debat en Discussieleiding.

Boek Odile Rasch

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Odile Rasch. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Odile Rasch

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief