dagvoorzitterNiels van der Schaaff

Niels van der Schaaff

Niels van der Schaaff (1963) is naast presentator en dagvoorzitter ook theatermaker, regisseur, trainer, tekstschrijver en specialist in intermenselijke communicatie.

Offerte aanvragen

Een enthousiaste creatieveling met een brede achtergrond in het theater én het bedrijfsleven.

De ideale verbindende factor voor interactieve, opvallende en memorabele congressen, events en zakelijke bijeenkomsten waarbij een enthousiast en inspirerend contact met het publiek een noodzaak is.

“Onder het motto ‘creativiteit is geen kwestie van talent, creativiteit is een keuze’,voorziet hij de zakelijke markt tevens van multidisciplinaire, eigentijdse communicatieoplossingen.”

Zijn kracht ligt bij het enthousiasmeren, improviseren en buiten de gebaande paden denken. Als personal coach en trainer op het gebied van communicatie en presentatie biedt hij de kandidaten en deelnemers inzicht en persoonlijke ontwikkeling met behulp van theatrale technieken.

Het theater is immers bij uitstek een plaats waar alles in het teken staat van communicatie: het overbrengen van een boodschap aan een groep mensen met alle ten dienst staande middelen.

Boek Niels van der Schaaff

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Niels van der Schaaff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Niels van der Schaaff

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief