dagvoorzitterNicole Terborg

Nicole Terborg

Deze veelzijdige sfeermaker heeft drie studies afgerond. In Utrecht studeerde Nicole journalistiek met als specialisaties radio en openbaar bestuur. Op de Vrije Universiteit in Amsterdam volgde ze de studie Religie & Levensbeschouwing, richting media & communicatie. De Master Journalistiek in een Crossmediale Nieuwsomgeving aan de Media Academie in Hilversum is haar laatst voltooide opleiding.

Offerte aanvragen

Nicole Terborg is onafhankelijk journalist, presentator, programmamaker, dagvoorzitter en debatleider. Nicole werkt(e) onder ander voor televisie -en radioprogramma’s van NTR(voorheen NPS), VPRO, Wereldomroep en Radio West. Naast haar werk in omroepland wordt Nicole ingehuurd door overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en ander organisaties. Ze presenteert en leidt uiteenlopende bijeenkomsten: van debatten en congressen tot literaire festivals en andere culturele evenementen.

Opdrachtgevers

“Nicole has presented several events at our foundation. She will research the subject at hand thoroughly and when presented with challenges will use her out-of-the-box creative skills to come up with a fitting solution and then some. Nicole is very punctual, consistent and reliable in her output, this in addition to her enthusiasm for the work at hand.”

“Nicole is inhoudelijk sterk en leidt deskundig en betrokken uw bijeenkomst. Ze zorgt ervoor dat aanwezigen van begin tot eind geboeid blijven. Ze kan zich in korte tijd in een onderwerp verdiepen en zorgt voor een sfeer die past bij het karakter van de gelegenheid.”

Maureen Healy, Krater Theater

“Nicole zorgt dat ze goed voorbereid is en verdiept zich vooraf goed in de materie. Ze weet duidelijk wat ze aan informatie nodig heeft om de invulling van haar taak te verzorgen en weet deze informatie snel en nauwkeurig in zich op te nemen. Nicole luistert naar de wens van de klant maar brengt ook haar eigen, bruikbare ideeën in. Ze wist tijdens onze conferenties ingewikkelde onderwerpen op minder beladen wijze aan de orde te laten komen en zorgde voor een positieve en gemoedelijke sfeer.”

Marieke Kroon, Click F1

“Nicole Terborg heb ik leren kennen als een echte prof met hart en gevoel. Als presentator is zij geweldig om mee samen te werken. Zij spreekt een breed publiek aan, weet te boeien, te entertainen, maar ook te ontroeren.”

Boek Nicole Terborg

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nicole Terborg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Nicole Terborg

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief