dagvoorzitterNadia-Jane Bristoll

Nadia-Jane Bristoll

Vanwege haar roots (half Engels en half Indisch) heeft ze veel interesse in de multiculturele samenleving.

Offerte aanvragen

Bristoll studeerde in 2004 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, waarna ze besloot ook haar andere passie acteren te volgen en deed een opleiding tot acteur. Sinds 2008 combineert ze haar kennis en ervaring die ze heeft opgedaan tijdens beide opleidingen in haar verschillende werkzaamheden.

Bristoll presenteert diverse programma’s voor zowel kinderen als volwassenen, inhoudelijk variërend van lifestyle tot politiek. Naast het presenteren voor de camera (Wannahaves, Midvliet, Dance TV, RTV9) is Nadia-Jane ook presentatrice en dagvoorzitter tijdens evenementen en bijeenkomsten in het bedrijfsleven.

“Ze spreekt vloeiend Engels waardoor ze een grote meerwaarde heeft als presentatrice en dagvoorzitter bij bijeenkomsten met een internationaal karakter.”

Als actrice speelt Nadia-Jane in educatieve theatervoorstellingen, commercials, televisieprogramma’s en bedrijfsfilms, en is tevens beschikbaar als trainingsactrice tijdens bedrijfstrainingen en assessments.

Boek Nadia-Jane Bristoll

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nadia-Jane Bristoll. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Nadia-Jane Bristoll

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief