dagvoorzitterMyra van Zwieten

Myra van Zwieten

Dr. Myra van Zwieten (1964) is gepokt en gemazeld in het academisch bedrijf en deinst niet terug voor stevige inhoudelijke discussies in overvolle (college)zalen met eigengereide medisch specialisten.

Offerte aanvragen

Haar eigen ervaring in het communicatieonderwijs komt daarbij goed van pas. Ook in niet-academische kringen voelt Myra zich uitstekend thuis. Thuiszorgmedewerkers, verpleegkundigen, paramedici of patiënten: u kunt ze, in groot of klein congresgezelschap, gerust aan haar zorg overlaten.

Tot voor kort werkzaam in het Amsterdamse AMC kent deze doctor in de medische ethiek het wetenschappelijk klappen van de zweep. Haar specialisatie is de gezondheidszorg – en dat dan weer in de meest brede zin van het woord. Als cultuurpsycholoog is zij altijd op zoek naar de verbinding, ook waar die niet direct aan de oppervlakte ligt.

Inzetbaar als dagvoorzitter, gespreksleider en moderator, ook in het Engels.

Vriendelijk en deskundig, met waar nodig een ferme hand, dat is hoe Myra haar rol als dagvoorzitter invult. Ook haar voorbereiding pakt zij gedegen aan. Inlezen in de materie en afstemming tussen de afzonderlijke bijdragen van de sprekers beschouwt ze als vanzelfsprekend onderdeel van haar faciliterende rol. Met voorzitter Myra van Zwieten voorziet u uw congres van diepgang en structuur.

Boek Myra van Zwieten

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Myra van Zwieten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Myra van Zwieten

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief