dagvoorzitterMirella van Markus

Mirella van Markus

Mirella van Markus is presentatrice, dagvoorzitter en journalist.
Zij is één van de vaste gezichten van het dagelijkse SBS6 programma Hart van Nederland. Mirella heeft een brede belangstelling, die zich de laatste tijd steeds meer toespitst op zorg en maatschappij.

Offerte aanvragen

Al tijdens haar studie Communicatiewetenschap begint Mirella haar televisieloopbaan als researcher bij Bromet & Dochters, waar zij samen met documentairemaker Frans Bromet series maakt voor de VPRO, NCRV en de Humanistische Omroep.

Gedurende de rest van haar carrière wordt Mirella voor diverse programma’s gevraagd. Van Goedemorgen Nederland tot Over leven met…; ze presenteerde het allemaal.
In de zomer van 2014 kwam haar persoonlijke documentaire Wij willen ook een kind uit. Deze indringende documentaire legt vast welke keuzes Mirella en haar vrouw als toekomstige moeders moesten maken.

Mirella van Markus is in te zetten als presentatrice en dagvoorzitter.

Mirella is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als dagvoorzitter. Ze weet iedere conferentie of seminar tot een succes te brengen met scherpte en doortastendheid. Met een glimlach op het gezicht, zorgt ze ervoor dat het publiek krijgt waar het voor gekomen is. Mirella van Markus is sterk maatschappelijk betrokken en vooral de medische wereld en de gezondheidszorg hebben haar grote belangstelling.

Boek Mirella van Markus

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mirella van Markus. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Mirella van Markus

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief