dagvoorzitterMerel Westrik

Merel Westrik

Merel is presentatrice en journalist en één van de talenten die gezicht geeft aan de lichting nieuwe journalisten en presentatoren op de landelijke televisie.

Offerte aanvragen

Bij de Amsterdamse omroep AT5deed Merel Westrik ervaring op met de verschillende disciplines als redactie, nieuwsverslaggeving, live-uitzendingen en docusoaps van het televisievak.

Na een 10 jarige verbintenis met de lokale zender kwam daaraan in september 2011 een einde. Merel was er werkzaam in het ontbijtprogramma; Vandaag de dag. Dagelijkse actualiteit met afwisselende gasten uit de entertainment- politiek en sportwereld en van misdaad tot de dagelijkse wetenswaardigheden. Op vrijdag sloot ze dan samen met haar collega’s Leonie ter Braak of Kristel van Eijk in Vandaag de Vrijdag de week af.

In 2012 maakte Merel Westrik ook deel uit van het roulerende gezelschap ‘tafelgasten’ dat Matthijs van Nieuwkerk bij staat in De Wereld Draait Door. Daarnaast presenteerde Merel die zomer het programma Half 8 Live op het voormalige tijdslot van DWDD. Momenteel is Merel werkzaam als oa presentatrice bij RTL. In 2014 maakt Merel Westrik de overstap naar RTL en zal vanaf april dat jaar het presentatieteam van RTL Nieuws versterken.

In 2019 wint Merel Westrik het avontuurlijke tv programma “Wie is de Mol”. Het programma draait om een spel, waarbij bekende Nederlanders moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen.

Boek Merel Westrik

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Merel Westrik. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Merel Westrik

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief