dagvoorzitterMenno Beker

Menno Beker

Sociale media is een container begrip maar hoe krijg je vat op deze container. Menno brengt ideeën en concepten samen die vervolgens worden door vertaald naar nieuwe mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Door het inzetten van deze ideeën brengt hij bedrijven dichter bij hun klanten. Beker is scherp, confronteert het publiek, en speelt in op de vragen. Hij voorziet in waardevolle tips en adviezen.
In augustus 2010 verscheen zijn boek Raak ‘effectieve communicatie van informeren tot co-creëren’, hetgeen resulteerde in een notering in de management top 100.

Tijdens zijn studie startte hij het internetbedrijf i-design. I-design is een full service internet development bureau. I-design verwezenlijkt projecten in het MKB en DKW onder andere ABN AMRO, Interpolis, NEMEF, AVIKO, Provincies en UMC. In 2008 heeft hij het succesvolle bedrijf Eye-wear Europe BV opgezet samen met Bernd Damme. Eye-wear Europe BV is samen met Eye-Wear actief in de optiek markt en is sinds 2009 online marktleider in de BENELUX.

“Menno’s motto is ‘Live your Life’.”

Het boek en de bedrijven die hij heeft opgezet spreken enorm aan bij mensen die alles willen weten over sociale media, klantbeleving en ondernemerschap. Menno is nog steeds actief betrokken bij verschillende succesvolle concepten. Ook is hij bezig met een nieuwe boek wat medio 2011 zal verschijnen. Beker komt met plezier langs om zijn verhaal en ervaringen met u te delen. U krijgt dan een kijkje in de eindeloze mogelijkheden, concepten en kansen die hij als ondernemer dagelijks ziet. Menno is exclusief via Persona Grata te engageren als spreker, dagvoorzitter, panellid of gastdocent!

Onderwerpen:

Hoe zorg ik voor de juiste beleving bij mijn klanten en partners?
Hoe organiseer ik klantbeleving in mijn organisatie?
Wat is het nut van een werknemer 2.0/3.0?
Hoe organiseer je sociale media in je organisatie?
Wat zijn nu de online mogelijkheden voor uw markt?
Waar liggen de kansen en mogelijkheden voor de overheid en ambtenaar 2.0?
Waarom is personal branding (authenticiteit) zo belangrijk voor uw organisatie?
Wat betekent sociale media voor middenmanagement & bestuurders van grote bedrijven?
Kansen zien en mogelijkheden benutten in de huidige economie.
The Cloud & Cloudcomputing: voordelen voor organisaties
Ondernemerschap
F-Commerce

Talen:
Duits
Engels
Nederlands

Boek Menno Beker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Menno Beker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Menno Beker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief