dagvoorzitterMarjet Rutten

Marjet Rutten

Marjet Rutten (1977) is een bekend gezicht in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Zij is uitstekend op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de sector. Die kennis zet zij in als marketeer, innovator, trendwatcher, workshopbegeleleider, spreker en adviseur. Tevens schrijft zij boeken en publiceert zij regelmatig columns en artikelen.

Offerte aanvragen

In november 2010 heeft zij het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’ uitgegeven, waarvan al bijna 10.000 exemplaren zijn verkocht. Najaar 2011 komt haar nieuwe boek uit: “Van weerstand naar transparant”; Over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’.

Marjet Rutten is sinds 1996 werkzaam in de branche en onder meer oprichter van BouwKennis en BauInfoConsult. Haar kracht ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten. Zij helpt organisaties verder. Met haar commerciële inzicht en door te stimuleren en te enthousiasmeren.

“Een welkom gezicht als dagvoorzitter in de door mannen gerunde bouwwereld.”

Dat doet zij overigens op geheel eigen wijze. Marjet houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar wel op een positieve manier. Politiek gewenste vragen en antwoorden zijn niet aan de orde. Zij is een doener, iemand die flink aan- en doorpakt. Wat dat betreft is zij een echte ondernemer. Geen specialist, wel een generalist die de branche inmiddels door en door kent.

Tijdens haar lezingen komen de ontwikkelingen in de markt, de uitdagingen voor de sector en de vernieuwing in de bouw aan de orde. Marjet Rutten kan als een aanjager van vernieuwing worden gezien. Ze is enthousiast en enthousiasmerend.

Boek Marjet Rutten

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marjet Rutten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Marjet Rutten

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief