dagvoorzitterMarjan van Ens

Marjan van Ens

Hoewel Marjan van Ens woont en werkt in Flevoland, is zij alles behalve een poldermodel. Ze is niet vlak, strak of rechtlijnig, maar gepassioneerd en creatief. Consensus is niet haar hoogste doel, maar wel het uitdiepen van de verschillende meningen.
Kiezen voor Marjan is een keuze voor heldere communicatie, scherpe analyse, enthousiasme en een gedegen voorbereiding!

Offerte aanvragen

Ze houdt van een goede discussie met, daar waar nodig, een kritische noot of een gepeperde opmerking waarbij ook humor niet zal ontbreken!
Niet zij, maar de mensen in de zaal staan centraal. Marjan ziet het als haar taak om samen met hen te komen tot leuke bijeenkomst, waarin het uiteraard draait om de inhoud, maar ook om de sfeer en om het individu.

Marjan werkt als journalist bij de regionale TV en Radio in Flevoland. Als verslaggever zit ze bovenop de actualiteit in Flevoland, en iedere week presenteert ze een eigen politiek discussieprogramma. Haar hart gaat sneller kloppen bij live-verslaggeving van calamiteiten, evenementen en onverwachte gebeurtenissen. In 2007 ontving ze de onderscheiding Gouden NL-award voor de beste regionale nieuwsreportage van de regionale omroepen in Nederland.

Presentatie – Dagvoorzitter – Debat – en Discussieleiding.

Als debatleider was ze onder meer actief voor de Vereniging van Kleine Kernen en de land- en tuinbouworganisatie LTO. Ook presenteerde ze een voorlichtingsfilm voor scholieren over werken in de weg- en waterbouw.
In 2008 belandde Marjan bovendien in de wereld van Stichting AAP in Almere. Deze organisatie vangt uitheemse diersoorten op. Marjan verzorgt voor AAP rondleidingen voor groepen bezoekers.
Als één van de eersten in Nederland is Marjan ingewijde in de problematiek van Natuur- en Bosbrandbeheersing

Boek Marjan van Ens

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marjan van Ens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Marjan van Ens

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief