dagvoorzitterMarco Verhagen

Marco Verhagen

Marco Verhagen is naast presentator van nieuwsprogramma’s bij Omroep Flevoland ook nieuwslezer, interviewer en redacteur bij persbureau Novum. Door zijn jarenlange ervaring als presentator bij diverse landelijke en regionale zenders weet hij elke klus op de gewenste wijze te klaren.

Offerte aanvragen

Na een periode als freelance voice-over van SBS Shownieuws komt Marco terecht bij producent Endemol. Voor RTL4 en RTL5 presenteert hij het dagelijkse RTL Shop. Echt ervaring doet hij op bij de regionale zender RNN7. Daar presenteert hij programma’s als Alles over Wonen, ShowGallery, Regio Business, The Casting, Arbeidsmarkt TV en de groots opgezette Gala Award Show samen met Micky Hoogendijk.

In datzelfde jaar maakt hij de overstap naar Talpa. Daar is hij het gezicht van het dagelijkse live ochtend programma Tijd voor Tien. Van dit programma presenteert hij bijna 100 afleveringen waarin hij meer dan 500 bekende gasten ontvangt. Daarnaast werkt hij voor regionale zenders als Brabant10 en Infothuis TV.

In 2008 gaat Talpa verder onder de RTL vlag en andere programma’s volgen. Ook leent Marco zijn stem regelmatig aan de meest uiteenlopende commercials en tv programma’s.

Sinds 1999 speelt Marco Verhagen gastrollen in diverse Nederlandse tv series als Goudkust, ONM, Westenwind en Het Glazen Huis.

Boek Marco Verhagen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marco Verhagen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Marco Verhagen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief