dagvoorzitterMarcel Rözer

Marcel Rözer

Voetbalclub FC Barcelona heeft in het clubwapen de zin ‘mas de un club’ staan, wat vrij vertaald betekent dat het meer dan alleen maar een voetbalclub is.

Offerte aanvragen

Sportjournalist Marcel Rözer zou daarop willen parafraseren, hij is meer dan de voetbalschrijver, documentairemaker en sportkenner waarvan veel mensen hem kennen. Hij schreef boeken over Winston Bogarde, Johan Cruijff, Guus Hiddink en de WK voetbal van 1978 en zat tussen 2005 en 2010 bij het tv-programma Goedemorgen Nederland aan tafel als sportdeskundige.

Maar die activiteiten beslaan slechts een deel van zijn interesse en zijn werkgebied. Hij is met succes dagvoorzitter, schrijft columns voor de glossy LOF en is twee dagen per week docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daar houdt hij zich bezig met de vraag die heel veel zegt over zijn werkelijke interesse: waarom groeit het ene talent uit tot meer dan de belofte die hij of zij was, en verdwijnt het andere in de anonimiteit?

“Talent en talentontwikkeling in en buiten de sport zijn steeds meer Marcels expertise.”

En natuurlijk ligt de metafoor met de sport hier voor het oprapen. Een lezing van Marcel Rözer uit Gelderland over talentontwikkeling, maar ook over teambuilding en leiderschap heeft menig congres gefascineerd en geïnspireerd.

Boek Marcel Rözer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marcel Rözer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Marcel Rözer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief