dagvoorzitterMaarten Spanjer

Maarten Spanjer

Acteur en meester in het neerzetten van typetjes en daarnaast schrijver en verhalenverteller. Een schat aan ervaringen, opgedaan in acteurs- en schrijverskringen, de voetballerij, en vanzelfsprekend in het gewone leven.

Offerte aanvragen

Met een nuchtere en satirische “er tegenaan blijven kijken” opvatting, creëert deze spreker humoristische, soms ontluisterende, en altijd smakelijke verhalen. Maarten is niet zozeer de man van de boodschap, maar wie naar hem luistert steekt er in elk geval van op dat humor altijd met zelfspot begint.

Maarten Spanjer (24 -10-’52) wordt in 1980 bekend door zijn rol in de film “Spetters” van Paul Verhoeven. Daarna kwamen: “De gulle minnaar” en “Soldaat van Oranje”.

U kunt Maarten Spanjer boeken als: spreker, discussieleider, panellid.

Maarten speelde in diverse televisieseries en was te zien als taxichauffeur in met de “ Gouden Roos van Montreux” bekroonde televisieserie “Taxi”. Verder verwierf hij samen met Rijk de Gooyer bekendheid via de populaire KNP commercials.

Boek Maarten Spanjer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maarten Spanjer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Maarten Spanjer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief