dagvoorzitterLuc van Bussel

Luc van Bussel

Luc van Bussel (1964) is ondernemer, spreker en auteur. In 2008 schreef hij ‘INFARCT, de naderende stilstand van Nederland’ en in 2013 ‘Alles Kan Beter, 10 Succesfactoren voor duurzame groei’ en recent gelanceerd zijn derde boek: Gastgevers In Geluk.

Offerte aanvragen

Luc van Bussel participeert in verschillende bedrijven, waaronder Regardz Hospitality Group BV waar hij tevens CEO is.
Luc van Bussel noemt zich een Vlaming met een Nederlands paspoort, groeide op in het Vlaamse dorpje Leut en studeerde Hospitality Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en Cornell University New York.

Hij was de Center Parcs innovator van de jaren negentig en kreeg landelijke bekendheid als de oprichter van de Partij van de Filerijder (2007). Hij organiseerde -samen met Mark Rutte- het eerste Nationaal File Forum (2008) en werd een wake-up call voor de mobiliteitsbranche. Als CEO van The Alwaysbemobile Company boekte hij spraakmakende successen, waaronder Best Managed Company (2008,2009,2010, 2011), Gouden FD Gazellen Award (2011) en Franchiseformule van het Jaar (2012)

“Zijn doel is dat iedere lezing de beste reden moet zijn om “heel even” niet te werken.”

Verbindingen in een digitale samenleving
Hoe zorg je ervoor dat medewerkers, gasten, klanten, opdrachtgevers, patiënten en zelfs inwoners in een dorp, stad of gemeente zich écht thuisvoelen in een nieuwe omgeving?

Gastvrijheidsmodel om te delen
Zijn gastvrijheidsformule is een gezonde voedingsbodem voor de ontwikkeling van een warme (interne) bedrijfscultuur en excellente service naar derden.

Inspiratiesessie om van te smullen
In zijn inspiratiesessies wordt Luc van Bussel heel persoonlijk en kwetsbaar. Hij vertelt over zijn geboorte in het vijfsterrenhotel Germaine en hoe gastvrijheid hem met de paplepel werd ingegeven. Zijn keynotes zitten vol met anekdotes, humor, emoties en praktische tips. De deelnemers gaan naar huis met een helder, duidelijk en praktisch beeld bij gastvrijheid. In deze digitale samenleving maken mensen het verschil. Als alles digitaal wordt, neemt mensentaal weer de overhand. Dat is de visie van Luc. Hij deelt zijn gastvrijheidsmodel en inspireert tot tranen toe.

Als columnist van Automotive Magazine geeft hij maandelijks zijn opinie over actuele thema’s in de Automotive en Mobiliteit.
Luc van Bussel is een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter. In zijn presentaties daagt hij het publiek uit met belangrijke vraagstukken over Excellente Service in een digitale samenleving en Innovatie als Leiderschapsmodel. Luc van Bussel haalt zijn inspiratie uit het (strategische) advieswerk voor familiebedrijven en coacht DGA’s, bestuurders of managers met een uitdaging of een dilemma. Hij is een emotionele, inspirerende spreker met veel humor, tempo en weinig PowerPoint.

Boek Luc van Bussel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Luc van Bussel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Luc van Bussel

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief