dagvoorzitterLoek van den Hamer

Loek van den Hamer

Jarenlang was hij het gezicht van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg in Brussel.

Offerte aanvragen

Voor hij in 1986 in Brussel aantrad had hij al als commercieel directeur van een Belgisch-Amerikaans bedrijf in België en als staf medewerker Internationale Industriële Zaken op het Ministerie van Economische Zaken te den Haag een indrukwekkend netwerk opgebouwd.

Hij heeft vele honderden ondernemers uit de Benelux landen geadviseerd en grensoverschrijdend begeleid.
Vanuit de hoofdstad van Europa werden talloze seminars en handelscontact bijeenkomsten onder zijn (dag)voorzitterschap gerealiseerd.

“Met zijn ruime ervaring slaagt hij er als dagvoorzitter altijd in om de meest uiteenlopende bijeenkomsten te begeesteren en tot een goed einde te brengen.”

Hij is nu nog dagelijks actief met het introduceren van zijn relaties bij de vooraanstaande decision makers. Hij geeft regelmatig voordrachten over cultuurverschillen bij het zakendoen en licht een Nederlands gehoor bij over de politieke situatie in België, zoals hij ook voor een Belgisch publiek van tijd tot tijd de Nederlandse politiek bespreekt.

Boek Loek van den Hamer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Loek van den Hamer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Loek van den Hamer

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief