dagvoorzitterLieke Lamb

Lieke Lamb

Dagvoorzitter en Trendwatcher Lieke Lamb (1973) zich richt op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches

Offerte aanvragen

Iedere week is zij samen met Richard Lambop de radio te horen bij BNR als zij hun Trendsverwachting geven in het programma bij van Paul van Liempt. Ook maken zij samen het radioprogramma “Ditishandig.nl” over innovatieve producten en diensten. Zij was betrokken bij het stimuleringsprogramma van Syntens ‘Nederland gaat Digitaal’ en verzorgde jarenlang mede de nieuwsbrief Elektronisch Zakendoen.

Naast lezingen over trends op het gebied van techniek, economie, lifestyle, retail, e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij. Voor een evenwichtige work-life balance richtte zij de site Balancebabes.com op. Tevens schrijft zij (als moeder van vier kinderen) over onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap en autisme. Lieke Lamb is ook ambassadeur voor Onderwijs OnStage en stichting Jong Ondernemen.

Lieke schrijft regelmatig als gast op verschillende blogs over de trends en noviteiten op het gebied van social media.

Lieke spreekt uitstekend Engels.
Samen met haar man Richard Lamb vormt ze hét trendwatchers-duo van Nederland dat zich richt op strategisch advies, toekomstscenario´s en innovatie. Vrijwel dagelijks verzorgen zij TrendTalk-presentaties; BigBrainstorm-sessies en dagvoorzitterschappen in het land.

Boek Lieke Lamb

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lieke Lamb. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Lieke Lamb

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief