dagvoorzitterLeonie Sazias

Leonie Sazias

Ze is presentatrice op televisie en radio, kunstenares, politica en dagvoorzitter.

Offerte aanvragen

Zij kent de hoed en de rand van het politieke debat en is kleurrijk in woord en beeld en vindt Interactie met het publiek van groot belang. Ze maakt zich de materie snel eigen is ze op zowel vorm en inhoud breed inzetbaar. Om al deze redenen is zij veel gevraagd dagvoorzitter op evenementen, congressen, seminars en discussiefora.

Léonie begint haar televisiecarrière in 1980 als omroepster en het gezicht van Veronica. De stap naar presentatrice en programmamaker is daarna snel gezet en vele televisieprogramma’s volgen zoals Ruud en Léonie (met Ruud Ter Weijden), Sterrenslag en Toppop (AVRO). Later presenteert ze bij de TROS samen met Martin Gaus het programma Dierenmanieren en Allemaal Familie over Genealogie. Het meest trots is zij misschien nog wel op haar zelfbedachte programma ‘de Ojevaarsjo’ waar zij zowel de presentatie als de eindredactie van doet.

“Als dagvoorzitter heeft Léonie meer dan 20 jaar ervaring.”

In 2006 gaat Léonie zich met de lokale politiek bemoeien. “De wereld veranderen begint op je eigen erf” is haar motto. Vier jaar lang zit ze als eenmansfractie in de Gemeenteraad van Hilversum. Bij de verkiezingen van 2010 gaat zij op in een nieuwe lokale fractie: Hart voor Hilversum. De fractie is de grootste oppositiepartij en Léonie is nog steeds fractievoorzitter.

Tussen al deze bedrijven door is Léonie altijd als beeldend kunstenaar blijven werken. Soms op een laag pitje, soms op een hoge vlam. Aan het eind van de jaren negentig opende zij haar atelier Navaya midden in Hilversum waar u ook haar werk kunt bekijken of een leuke workshop kunt volgen onder haar persoonlijke en professionele begeleiding.

Boek Leonie Sazias

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Leonie Sazias. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Leonie Sazias

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief