dagvoorzitterKasper van Kooten

Kasper van Kooten

Of het nu verhalen zijn tijdens een show of op een evenement: als spreker weet van Kooten een onderwerp altijd te versieren met een geestige anekdote, contact met de zaal, een rake imitatie, een beeldend verhaal of een begeesterd betoog.

Offerte aanvragen

U nodigt Van Kooten vooral uit wanneer uw (gast) presentatie of dagvoorzitterschap ‘kleur’ nodig heeft en/of u er iets bijzonders mee wilt doen. Door de persoonlijke touch van deze bekende cabaretier/acteur, zijn lenige stem en snelheid van denken/reageren is dit mogelijk.

van Kooten is een breedband-entertainer. Acteur in films en series (Wat Als? All Stars, Toscane, de Co-Assistent) , muzikant ( drums Acda en de Munnik, zanger Mooie Blouse, maker tune All Stars) , maar vooral cabaretier en schrijver, van boeken, columns en zijn eigen shows. Van Kooten’s grote kracht ligt in het acteren, imiteren en verhalen vertellen. Altijd met humor als beste wapen.

“Kasper spreekt op zijn eigen humoristische wijze (mee) over ieder onderwerp. Improvisatie en feedback over uiteenlopende thema’s en actualiteiten voor de zakelijke markt.”

Mogelijkheden:
dagvoorzitterschap – spreker – workshop – creatieve op maat sessies – teambuilding – samenwerken

grenzen verleggen – op maat Cabaret – muzikant in combinatie met eigen band

Boek Kasper van Kooten

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kasper van Kooten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Kasper van Kooten

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief