dagvoorzitterJudith Stoop

Judith Stoop

Judith Stoop is een dagvoorzitter die de actuele ontwikkelingen binnen het onderwijs kent.

Offerte aanvragen

Naast haar dagvoorzitterschappen staat Judith Stoop al ruim elf jaar als freelance docent voor de klas in het HBO, en doet ze regelmatig (wetenschappelijk en markt-)onderzoek naar onderwijsgerelateerde thema’s: e-learning, de effectiviteit van lesmethodes, ervaringen van docenten. Met grote regelmaat wordt Judith vanwege haar expertise en onderwijsachtergrond ingezet als dagvoorzitter bij studiedagen over zaken als ‘Praktijkgericht onderwijs in het HBO’ of ‘De verplichte studiekeuzecheck’.

Als dagvoorzitter wordt ze met name gewaardeerd om haar goede voorbereiding, inhoudelijke betrokkenheid, enthousiasme en scherpe vragen. Naast dagvoorzitter, docent en onderzoeker is Judith actief als mediator.

“Sinds vijf jaar wordt Judith Stoop met voorkeur benaderd als dagvoorzitter door o.a. Facta (organiseert congressen over onderwijs gerelateerde zaken), KPN (openingen datacenters en andere events) en de Vereniging Mediators Overheid voor hun jaarlijkse congres.”

Boek Judith Stoop

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Judith Stoop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Judith Stoop

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief