dagvoorzitterJudith de Bruijn

Judith de Bruijn

Met haar achtergrond als onderwijskundige en televisie presentator heeft ze de ideale achtergrond voor dit werk. Ze spreekt vloeiend Engels, met een Britse tongval, een souvenir van haar werk in Londen.

Offerte aanvragen

Judith heeft erg veel ervaring met de thema’s infrastructuur, energie, bouwen en onderwijs. Ze kan complexe technische onderwerpen goed aan, voelt zich thuis in de wereld van beta’s en wetenschappers. Binnen die gezelschappen brengt ze sfeer, energie en kaart lastige onderwerpen doortastend en soepel aan. Ze voelt het publiek perfect aan en werkt improviserend naar het afgesproken doel toe.

Naast zware kost, is Judith dol op bijeenkomsten met een feestelijk karakter. Van een business kick-off met live 4-camera registratie voor 2000 man in de Heineken Music Hall wordt ze heel blij.

“Judith de Bruijn: scherp, intelligent en vrouwelijk.”

Judith de Bruijn heeft met haar 15 jaar als dagvoorzitter meer dan 250 bijeenkomsten begeleid en werkt ook als facilitator. Kleinere sessies die ze voorbereidt en waarvoor ze het proces zowel ontwerpt als begeleid. Hierdoor is ze op de hoogte van vele interactieve werkvormen zoals world café, open space of mega brainstorms die ze graag voor u opzet en begeleidt.

Ze denkt strategisch en zorgt dat de vorm van de bijeenkomst uw doelen perfect ondersteunt.
Tot slot is Judith inzetbaar als coach van sprekers in aanloop naar belangrijke in het Engels te houden voordrachten, lezingen, speeches of intro’s waar het niet mis mag gaan.

Boek Judith de Bruijn

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Judith de Bruijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Judith de Bruijn

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief