dagvoorzitterJouri Schoemaker

Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker is TEDx spreker, initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk en oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor Nederlandse verzorghuizen).

Offerte aanvragen

In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor ondernemers,marketeers accountmanagers, journalisten en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Voor de 26-jarige Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer Jouri Schoemaker is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn theorie is om waar en zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en daarbij snel en zoveel mogelijk feedback te vergaren. Dat maakt dat een idee al in een vroeg stadium richting krijgt, gebaseerd op commentaren en reacties van experts, geïnteresseerden en betrokkenen.

Jouri’s eigen credo is “Life’s a pitch.”

In een lezing neemt Jouri Schoemaker je mee in de ups en downs van een high-tech startup die nu wereldwijd levert, het toepassen van de lean start-up methode en de weg naar het Nederlands kampioenschap Pitchen. Jouri zal ter plekke pitches creëren voor elk bedrijf dat ter sprake komt en daarmee de aanwezigen van handreikingen voorzien hoe je zoiets inspirerend kunt maken. Onderwerpen spreekbeurt: – (Elavator) Pitchen – Ondernemen – (High-tech) startup – Lean-startup methode.

Boek Jouri Schoemaker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jouri Schoemaker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jouri Schoemaker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief