dagvoorzitterJoost Hoebink

Joost Hoebink

Joost Hoebink is met honderd dagvoorzitterschappen per jaar de meest ervaren dagvoorzitter van Nederland. Hij leidt debatten, interviewt sprekers, presenteert talkshows. Van alle markten thuis. Interactie met het publiek staat voor hem centraal. Stilzitten kan niet!

Offerte aanvragen

Joost is scherp, snel en strak op de tijd.

Maar ook luchtig waar het kan. Met souplesse en humor weet hij de juiste sfeer te bouwen. Hij leest de zaal en haalt eruit wat erin zit.

Als oud NPO Radio 1 verslaggever beschikt hij bovendien over een enorme dosis nieuwsgierigheid én weet hij de juiste vraag op het juiste moment te stellen!

Joost Hoebink leidde bijeenkomsten voor: Google, KLM, Heineken, Verenigde Naties, AMC, Ministerie van Economische Zaken, Aedes, ING, Bol.com, PwC, Ministerie van OCW, Gemeente Amsterdam, Pfizer, Bol.com, Miele, UNICEF, Peugeot/Citroën, Nursing en vele anderen.

Dagvoorzitter, gespreks- en debatleider, presentator, collegetour, en/of dat alles tezamen met zijn nieuwe dagvoorzitterpakket MuzikaalTotaal.

“Energiek, grappig en serieus waar het moet.”

“De juiste man op de juiste plaats.”

“Gewoon de beste dagvoorzitter van Nederland!”

“Legt verbindingen en begrijpt wat de zaal nodig heeft.”

“Gemaakt voor het podium. Humorvol. Lef.”

Boek Joost Hoebink

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joost Hoebink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Joost Hoebink

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief