dagvoorzitterJoost Eerdmans

Joost Eerdmans

Zijn stevige ondervragingen en directe optredens in vele debatten maakten Joost al snel een beducht ondervrager. Hij kwam met een nieuwe stijl van debatteren en ontving daarvoor in 2005 de Thorbeckeprijs als meeste welsprekende politicus van Nederland.

Offerte aanvragen

Joost Eerdmans werd Tweede-Kamerlid en fractiesecretaris voor de LPF en werd woordvoerder aangaande politie, justitie, bestuurlijke vernieuwing en dierenwelzijn.
Eerdmans, wars van conventies en ambtelijk taalgebruik en werd bekend om zijn eigenzinnige initiatieven om als politicus dicht bij de realiteit van het dagelijks leven te blijven.

Voerde daarom met een elektronische enkelband een taakstraf uit, bracht een week door opgesloten in een gevangenis en meer. Maakte dat het parlement akkoord ging met strafverhoging op verboden wapenbezit en dierenmishandeling. En bracht veranderingen teweeg in het tbs-stelsel, misdaadbestrijding, politieke cultuur, het gevangeniswezen en de rechtspraak. Daarnaast focuste hij zich met een kritische blik op de thema’s publieke sector en het ambtenarenrecht.

Joost Eerdmans spreekt onder andere over de volgende onderwerpen: Ambtenarij – Actualiteit – Bureaucratie – Gevangeniswezen – Maatschappij – Politiek – Veiligheid

.

Joost is op dit moment een veelbesproken columnist die zijn maatschappelijke en politieke standpunten ook na zijn vertrek uit de politiek ook op radio en televisie blijft vertegenwoordigen

Boek Joost Eerdmans

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joost Eerdmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Joost Eerdmans

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief