dagvoorzitterJan Douwe Kroeske

Jan Douwe Kroeske

Je kunt wel een sprekende pop zijn maar dan ben je nog geen presentator. Kom op zeg. Net zo goed als dat de gemiddelde leraar nog geen deejay is. (Inderdaad, Jan Douwe Kroeske wás geen gemiddelde leraar.)

Offerte aanvragen

Twee geesteskindjes koestert Jan Douwe. ‘Jules Unlimited’ en ‘2 Meter Sessies’. Voeg daar het programma ‘Jan Douwe op zoek’ bij, en de wonderlijke mix van deze radio- en TV-man is compleet.

Niet iedere dagvoorzitter waagt zich aan een congres over Nanotechnologie. Jan Douwe zet je niet zo gauw klem. Breed geïnteresseerd is hij. Nieuwsgierig naar de wereld van de muziek, wetenschap, techniek en sport. De wereld achter de wereld. En ach, in een nuchtere bui weet Jan Douwe de link te leggen tussen wie hij is en wie hij was, namelijk leraar. Het gaat om het organiseren van inhoud. Het is een presentatievak.

“Geïnteresseerd in de wereld van muziek, wetenschap, techniek en sport.”

Jan Douwe kwam en zag. Hij liet zich boeien door muzikanten en techneuten. En gevoeglijk kwam hij tot de conclusie dat deze mensen wel wat overeenkomsten vertonen. Mensen, vaak zonder oog voor de wereld om zich heen, opgaand in hun grote passie. Jan Douwe is nogal beweeglijk. Hij deed van alles. Voor de publieke omroep zette hij zich in als presentator van onder meer ‘2 Meter De Lucht In’, ’12 steden 13 Ongelukken’, ‘Jules Unlimited’, ‘2 Meter Sessies’, ‘Living Stone’, ‘Bonzend Hart’ en ‘NOS Langs de Lijn’.

Voor de commerciële omroep vestigde Jan Douwe zijn naam als presentator van ‘Jan Douwe op zoek’, ‘2 Meter Sessies’ en ‘Leven in de Brouwerij’. Deze zelfde Jan Douwe is een ster in het presenteren. Net zo makkelijk neemt hij meteen de leiding, niet alleen in een discussie, zelfs over een compleet seminar. Alles kan, op één voorwaarde. Jan Douwe wil zich grondig kunnen voorbereiden. Nee, nee, geen half werk.

Boek Jan Douwe Kroeske

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Douwe Kroeske. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jan Douwe Kroeske

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief