dagvoorzitterJacques d’Ancona

Jacques d’Ancona

Overal waar Jacques d’Ancona verschijnt, gooit hij een steen in de vijver.
De evenementen waar hij optreedt als presentator, dagvoorzitter, jurylid, debatleider, mediacoach, forumlid, interviewer, gelegenheidsspreker voor business clubs en bij sessies voor het bedrijfsleven, verlopen absoluut niet rimpelloos.

Offerte aanvragen

Nationaal bouwde hij een reputatie op als de kritische voorzitter van de jury in de Soundmix Show van Henny Huisman op tv. Dikwijls onthaald met boegeroep van de volgepakte tribune, maar dit deed hem niets, 17 seizoenen lang… Hij herkende dit geluid. Immers, hij was vanaf zijn achttiende 22 jaar voetbalscheidsrechter.
Later werd hij waarnemer bij de KNVB, bekleedde tal van functies in de bond en opereert nog steeds als coach van talentvolle scheidsrechters.
“Kan hij niet weg?”, informeerde Beau van Erven Dorens ooit. Het antwoord luidt: nee. Zijn tv carrière loopt al dertig jaar door via talk shows en andere programma’s, al mijdt hij flauwe spelletjes. Bovendien, men hoort zijn mening graag.
Op het sociale vlak is hij ambassadeur van diverse goede doelen, wat leidde tot zijn benoeming tot ridder in de Orde van Oranje Nassau en Bondsridder van de KNVB.

“Jacques d’Ancona is journalist, ziet als theater-recensent meer dan 100 voorstellingen per jaar en staat bekend als bevlogen en scherp. In 2017 beleefde een musical over zijn leven 6 voorstellingen.”

EEN AVONDJE JACQUES

Soms heeft hij het – een avond lang – over zichzelf. Mensen horen hem graag als hij het verhaal van zijn leven vertelt. Daarin komen Joop van den Ende en Mies Bouwman voor, Louis van Gaal, scheidsrechter Bj. Kuipers, Jos Brink, Henny Huisman, Jan Mulder, Koos Alberts, Paul de Leeuw, Bert Visscher en andere grote persoonlijkheden.
Daar zit een boeiende documentaire film aan vast van 28 minuten, die vanzelfsprekend deel uitmaakt van de avond. Het publiek heeft daarin een aandeel in de vorm van discussie over de onderwerpen van de dag. Een happening, min of meer…

Iedereen kent Jacques d’Ancona  en hij kent iedereen. Vanaf nu beschikbaar “Een avondje Jacques”!Verhalen & smeuïgheden uit zijn Theater- Sport- Journalistieke- en BNN’ers bestaan.

Boek Jacques d’Ancona

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacques d’Ancona. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Jacques d’Ancona

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief