dagvoorzitterHerman Bekker

Herman Bekker

Herman heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als dagvoorzitter en spreker bij diverse Congressen en Seminars in het gehele land.

Offerte aanvragen

Opdrachtgevers waren oa TNO, Essent en UMCG. Daarnaast hield hij eigen seminars in de medisch technische branche.
Hij beseft zich als geen ander dat hij in dienst staat van het thema en weet zich mede door zijn uitgebreide voorbereiding uitstekend te adapteren aan de setting die u voor uw Seminar, Conferentie of opening nodig acht.

Het is en blijft uw evenement en geen one man show van de dagvoorzitter. Doel is dat er een last van uw schouders wordt afgenomen. Herman zal zich altijd dienstbaar opstellen om datgene te bereiken wat u met uw evenement nastreeft.

“Een betrokken kameleon met gepaste humor waardoor uw evenement een onvergetelijke belevenis wordt.”

Dankzij de prettige persoonlijkheid van Herman die zijn oorsprong vindt in onuitputtelijke energie en tomeloos enthousiasme, wordt uw evenement een happening waar deelnemers baat bij hebben. En altijd meegenomen is de positieve invalshoek die Herman Bekker eigen is.

Kortom
Talkshows, congressen en seminars….. het is hem op het lijf geschreven. Je ziet dat hij doet waar ie goed in is en je gaat mee in het gevoel dat hij het zelf oprecht leuk vindt. De zaal, het podium en de microfoon, voor velen een gruwel lijken de natuurlijke habitat van hem.

Boek Herman Bekker

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Herman Bekker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Herman Bekker

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief