dagvoorzitterHein van Meeteren

Hein van Meeteren

Spannende Meetings: Bemiddelend Voorzitter

Als bemiddelend voorzitter komen bij Hein twee vakgebieden samen: Bemiddeling (Mediation) en Voorzitten. Resultaat is een bijeenkomst waarin elke stem gehoord wordt en tegelijk besluiten vallen. Als bemiddelaar zorgt de voorzitter dat de sfeer resultaatgericht en constructief wordt. Bemiddeling brengt rust, stimuleert open en directe communicatie en leidt tot resultaat. U kunt Hein van Meeteren boeken als resultaat gerichte Bemiddelend Voorzitter.

Offerte aanvragen

Bijeenkomsten zijn niet altijd een feest
De spanning kan om te snijden zijn. Tegenstrijdige persoonlijke of zakelijke belangen kunnen schuren of op elkaar botsen. Er is sprake van een gespannen sfeer, van latente of manifeste frictie. Concreet: bij plannen van een gemeente staan burgers en bestuur wantrouwig tegenover elkaar, of het onderwerp is penibel. Of: gaan er ontslagen vallen en de directie van het bedrijf roept het personeel bijeen. Soms is er sprake van veranderingen in een organisatie waarvan niet iedereen op de hoogte wordt gebracht. Nervositeit. Of: in een familiebedrijf boter het niet best tussen broers en zussen, of vader en kinderen. Wie volgt vader op? Redenen genoeg waarom een bijeenkomst moeilijk wordt of zelfs kan ontsporen. Niemand wil onbestuurbare chaos en emotionele misère.

Het kan anders
Bemiddelende sturing is nodig. Iemand met de juiste vaardigheden moet de bijeenkomst leiden. Iemand die kan bemiddelen, Iemand die de-escalatie mogelijk maakt door een vakkundige Mediation achtergrond en kennis van zaken. Iemand met bovendien jarenlange ervaring.

“Mijnheer van Meeteren, zonder U was de vergadering in een veldslag uitgelopen. Dank u wel. U heeft een wondertje verricht”, deelnemer VVE vergadering Epe.”

Een bemiddelend voorzitter dus
Mr. Hein Westerouen van Meeteren (1950) is jurist en werkt sinds 1997 als professioneel Bemiddelaar en Mediator. Hij is een bedreven dagvoorzitter, leidt debatten en dialogen met vaste hand, voor kleine groepen en volle zalen.

Mr. Drs. A.H.L. Westerouen van Meeteren. Studeerde Nederlands Recht aan de UvA , Politieke Wetenschappen aan de RU Leiden en Sciences Humaines et Philosophie aan de Ecole Normale Superieure te Parijs. Vast panellid van VARA’s Lagerhuis (1997-2010). Sinds 1997 Register Mediator bij NMI/NfM. Schrijver van “de 10 Vaardigheden van Mediation”, Business Bibliotheek, Amsterdam, 5e druk 2010.

Boek Hein van Meeteren

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hein van Meeteren. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Hein van Meeteren

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief