dagvoorzitterHarry Loozen

Harry Loozen

Harry Loozen is een ervaren executive met brede ervaring in veranderprocessen en innovatie.

Offerte aanvragen

Als ondermeer algemeen directeur van de Kamer van Koophandel en senior vice president bij Océ heeft hij eindverantwoordelijkheid gedragen voor organisaties en veel internationaal gewerkt. Hij heeft een sterke achtergrond in public affairs (relaties bedrijfsleven-overheid), juridische zaken en internationaal zaken doen. Daarnaast heeft hij een persoonlijke passie voor leiderschap, duurzaamheid en innovatie. Hij heeft processen met veel internationale deelnemers met verschillende achtergronden succesvol gemanaged en ook ruime ervaring met samenwerking tussen bedrijfsleven en overheden en het managen van innovatie en start-ups. Hij is een mensenmanager en een ondernemende netwerker die mensen, ideeën en zaken doen uitstekend weet te verbinden. Meer dan dertig jaar succesvolle ervaring in de internationale zakenwereld en zaken-netwerken.

VOORZITTER
Als voorzitter ( dagvoorzitter) en professional weet hij, door een goede voorbereiding, waar hij het over heeft en straalt dat ook uit. Hij is enthousiast, prikkelend, veelzijdig, vlot en gericht op uitdagende interactie. Beschikkend over een sterke intuitie heeft hij gevoel voor sfeer, voelt zich thuis op het podium en krijgt de deelnemers in beweging zonder de controle te verliezen. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en laat iedereen in zijn waarde. Hij realiseert een levendige discussie, zoekt de dynamiek en verbindt de deelnemers en geeft ze een ‘’ervaring’’. Naast het managen van het proces is hij ook gericht op een goede output. Verstaat de kunst om door sympathieke, toegankelijke en directe wijze van handelen mensen, kennis en creativiteit te verbinden.

ONDERWERPEN:
verbindend leiderschap – inspirerend leiderschap – succesvol innoveren – duurzaamheid als businessdriver en succesfactor voor ondernemen.

PRESENTATOR/LEZING
Vanuit zijn passie, heldere visie kennis en inspirerende ervaringen met leiderschap, innovatie en duurzaamheid is hij in staat om zijn gehoor te boeien, te binden en te motiveren. Hij verstaat de kunst om het publiek in beweging te brengen. Hij beschouwt zijn lezing geslaagd als hij de ‘lichtjes aan ziet gaan’ in de ogen van zijn publiek. Als hij ze geraakt, getriggerd en uitgedaagd heeft. Zo streeft hij erna dat het publiek na afloop geinspireerd en gemotiveerd erover napraat. Heeft de laatste jaren als voormalig algemeen directeur van de kamer van koophandel en senior vice president van Océ zowel in Nederlands als Engels veel presentaties gegeven over succesvol innoveren, duurzaam ondernemen en inspirerend leiderschap. Presenteert vanuit interactie, los van papier en varieert gemakkelijk tijdens presentaties naar gelang de situatie verandert, zonder overigens de timing uit het oog te verliezen. Geniet zelf van de interactie met zijn gehoor en is mede daardoor authentiek en succesvol.

Boek Harry Loozen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harry Loozen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Harry Loozen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief