dagvoorzitterHans Groenhuijsen

Hans Groenhuijsen

Hans Groenhuijsen werkte als adviseur en interim-manager en vanuit verschillende management en directiefuncties bij Boer & Croon, Achmea, Athlon, Akzo Nobel, Pon en Rabobank International.

Offerte aanvragen

Hij was vaak betrokken bij transformaties: reorganiseren en herstructureren, start ups en vernieuwen. Hij werkte vooral in de automotive en mobiliteitssector.

Inmiddels werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van strategie, innovatie, en transformatie. Daarnaast is hij actief als spreker en dagvoorzitter, en publiceert hij regelmatig via columns en blogs.

Zijn brede opleiding (geschiedenis en bedrijfskunde) en ervaring vormen de achtergrond in zijn verhaal. Innovatie is de rode draad. Technologie pusht verandering, de markt wil vernieuwing, en de wereld vraagt om oplossingen van grote vraagstukken rondom energie, klimaat, welvaart en welzijn. Innovatie is daarmee niet alleen een kwestie van techniek en “hardware”, maar heeft ook betrekking op organisatie, bestuur, samenleven.
Innoveren gaat niet alleen om het resultaat, het eindproduct. Innovatie gaat ook over de weg daarnaar toe, het proces.

“Kijken naar de toekomst is niet alleen een kwestie van leuke trends, maar begint bij hoe je kijkt naar de toekomst, hoe je je daar een beeld van vormt.”

Oude grenzen verdwijnen. Er ontstaan nieuwe combinaties van diensten, van technologieën. Kijkend naar bijvoorbeeld energie en mobiliteit, zijn auto’s nog steeds een deel van het probleem maar ze worden ook een deel van de oplossing. Connectiviteit, data, autonoom rijden en elektrische aandrijving zijn hierin de versnellers.

Hans Groenhuijsen vertelt en inspireert. Hij neemt mensen mee in zijn verhalen over innovatie en strategie, over technologie. Als “dwarsdenker” komt hij met mooie voorbeelden uit de praktijk, met heldere analyses, met vragen maar ook met antwoorden en conclusies. Hij zoekt snel de interactie met de zaal, maakt contact.

Hij is inzetbaar als (key note) speaker, dagvoorzitter en discussieleider.
Hij kan ook optreden als moderator/consultant bij strategie-sessies, werkconferenties en in-company meetings.

Boek Hans Groenhuijsen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans Groenhuijsen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Hans Groenhuijsen

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief