dagvoorzitterHanneke Huls

Hanneke Huls

Hanneke’s stijl voor het begeleiden van bewonersbijeenkomsten is charmant, maar streng. Ze heeft gevoel voor humor, verstaat Gronings en schuwt niet het te spreken.

Offerte aanvragen

Hanneke Huls is allround communicatieadviseur en houdt van haar vak. Ze begon haar loopbaan bij het Groninger Museum en maakte de verhuizing van de Praediniussingel van het museum naar het kleurrijke gebouw tegenover het Groninger hoofdstation mee. Daarbij kreeg ze voor de eerste keer te maken met bewoners die het niet eens waren met gemeentelijk beleid. Haar visie op burgerparticipatie of inwonersbetrokkenheid, zoals zij het liever noemt, is simpel: “Wat gij niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.” Alleen met een respectvolle benadering is het mogelijk om tot elkaar te komen.

Sinds 2001 heeft Hanneke haar eigen communicatieadviesbureau en is daarnaast werkzaam bij de gemeente Haren. Ze heeft in haar 20 jarige loopbaan gewerkt als hoofd communicatie bij onder meer Natuurmuseum Groningen, Noorderzon en de Groninger pocketeditie van het International Filmfestival Rotterdam. Zij doet projecten voor provincie en gemeente Groningen, waaronder een project in het kader van het Nieuw Lokaal Akkoord waarbij wijkbewoners meepraten over de toekomst van hun wijk. Ook heeft zij veel ervaring met projecten op het gebied van jongerenparticipatie. Zo was ze in samenwerking met provincie Groningen projectleider van het Europese project Youth Participation dat in 2008 werd gekozen als beste project binnen de Hanze Passage.

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator.

Boek Hanneke Huls

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hanneke Huls. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Hanneke Huls

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief